Samsara Oy valmistaa leivät puhtaista, luonnonmukaisesti tuotetuista raaka-aineista
Ruistaikinassa emme käytä hiivaa. Täysrukiisen hapanleivän nostatuksessa käytämme perinteiseen tapaan vain hapanjuurta. Paistamme useimmat pyöreät leivät kiviarinalla. Kiviarinalla leipään tulee maukas, rapea kuori, joka säilyttää kuoren sisällä olevan leivän aromin ja tuoreuden pitkään. Leipämme ovat käsityönä valmistettuja, oikeita artesaanileipiä.
Samsara-leipä säilyy paremmin kuin muut. Vehnä- ja sekaleipämme hapatamme kevyesti. Se mahdollistaa voimakkaamman aromiainemuodostuksen ja varmistaa leivälle paremman säilyvyyden. Hapatuksen ansiosta kokojyväjauhojen sisältämät arvokkaat kivennäisaineet tulevat ihmisille käyttökelpoiseen muotoon.
Leipämme ovat vähäsuolaisia (0,5–0,7 %), täysjyväisiä, käsityönä valmistettuja. Liika suola on suomalaisille terveysriski.
Tuotteemme ovat sataprosenttisesti lisäaineettomia. Leivissämme ei ole lisäaineita, kuten sokeria, mallasta tai muuta turhaa. Niissä ei ole myöskään säilöntäaineita.
Tarjoamme sinulle täysipainoista, maukasta ja terveellistä leipää kunnon raaka-aineista – tietysti myös ympäristökysymykset huomioon ottaen!
Tuotteemme