aidoista ja valvotuista luomuviljoista
Sen sijaan vehnä- ja sekaleivät hapatetaan kevyesti. Hapatus mahdollistaa voimakkaan aromiainemuodostuksen, jolloin leivälle saadaan parempi säilyvyys. Hapatus on tarpeellinen, koska sen avulla kokojyväjauhojen sisältämät tärkeät kivennäisaineet, saavat ihmisravinnoksi tarkoitetun käyttömuotonsa.
Samsaran leivät ovat vähäsuolaisia (0,5–0,7 %) kahta leipätuotetta lukuun ottamatta. Leivät ovat lisäaineettomia, eivätkä sisällä esimerkiksi sokeria tai mallasta. Leivät ovat myös säilyntäaineettomia tuotteita ja niiden luonnollinen säilyvyys on hapatuksen ansiosta hyvä. Samsaran leipomotuotteita myydään noin kahdeksassakymmenessä SOK, HOK sekä K-kaupassa Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja Pohjois-Uudellamaalla.