aidoista ja valvotuista luomuviljoista
Sen sijaan vehnä- ja sekaleivät hapatetaan kevyesti. Hapatus mahdollistaa voimakkaan aromiainemuodostuksen, jolloin leivälle saadaan parempi säilyvyys. Hapatus on tarpeellinen, koska sen avulla kokojyväjauhojen sisältämät tärkeät kivennäisaineet saavat ihmisravinnoksi tarkoitetun käyttömuotonsa.
Samsaran leivät ovat vähäsuolaisia (0,5–0,7 %) kahta leipätuotetta lukuunottamatta. Leivät ovat lisäaineettomia eivätkä sisällä esimerkiksi sokeria tai mallasta. Leivät ovat myös säilöntäaineettomia tuotteita ja niiden luonnollinen säilyvyys on hapatuksen ansiosta hyvä. Samsaran leipomotuotteita myydään noin kahdeksassakymmenessä SOK-, HOK- ja K-kaupassa Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja Pohjois-Uudellamaalla.